Cristel te Veldhuis
Putweg 20
5966 PS America (L)
Tel.nr.: 077 - 400 61 65

info@cristelcreatief.nl
www.cristelcreatief.nl
K.v.K.: 24432863


Powertex is een milieuvriendelijke textielverharder op waterbasis. U kunt er alle materialen mee verharden die absorberend zijn zoals: textiel, papier, karton, pluche, leer, glasvezelmat enz. Powertex is uitstekend te combineren met zelfhardende kleisoorten, beton, steen, keramiek, hout, zand en Powertex Stone Art.
Driedimensionaal en gestructureerd werken op doek of paneel het is allemaal mogelijk.

Powertex is er in 9 verschillende basiskleuren: Transparant, lood, brons, ivoor, groen, terra cotta, zwart, rood en okergeel. In flessen van 05, liter, 1 liter en 5 liter.

Belangrijk Powertex altijd vorstvrij bewaren (in uitgeharde vorm is Powertex altijd vorstbestendig tot -80°C). Minimale verwerkingstemperatuur 10 graden Celcius. Powertex is niet giftig, kinderen kunnen er ook leuk mee werken.

Stone art is een soort papier-maché met een zeer specifieke samenstelling. In combinatie met powertex kunt u een zelfhardende klei maken, grove en fijne structuren en steen effecten verkrijgen. Verkrijgbaar in 200 gram en 2000 gram.

Uniek aan Powertex en Stone-art poeder, je kunt deze door de speciale samenstelling polijsten, waardoor u een identieke steen imitatie verkrijgt.

U kunt Stone Art op drie manieren gebruiken:
1. Klei maken en boetseren 
2. Fijne structuur aanbrengen op een bestaand voorwerp
3. Steen effect, wat ook gepolijst kan worden.

Powercolor kleurpigment, te gebruiken in de transparante Powertex om uw creatie direct kleur te geven. Bij voorgekleurde Powertex te gebruiken in combinatie met Easy Varnish om uw werkstuk af te brushen of om uw eigen verf te maken.

Colortrix metaalkleurige poeders. Zo te gebruiken op voorgekleurde Powertex.

Basisproducten zijn bedoeld om te bewerken met Powertex. Zoals paperdecoration, stockinette en powercotton. Porselein gipsen beeldjes in verschillende series en vormen van Styropor.

Bestellen en levering van Powertex produkten.
Voor het bestelling kunt u de tekst van het produkt dat u wilt bestellen opnemen in uw email. Later zullen er nog bestellijsten komen.
Bij bestelling van € 50,- of meer aan Powertex produkten zijn de verzendkosten gratis i.p.v. pakketverzending. Mocht u een combinatie bestelling plaatsen (dus bv ook Pergamano produkten) dan zullen de verzendkosten ook gratis zijn (mits er voor € 50,- aan Powertex produkten wordt besteld).Powertex
Powertex startpakket

Inhoud:
-    Powertex brons ½ liter
-    Beeldje African lady
-    Houten sokkel
-    Colortrix
-    Hooked
-    Paperdecoration
-    Handleiding met foto's

           € 28,50